cosmetische behandelingen voor tanden

Tanden en tandenbleken

Tanden bleken of facings doen veel voor je uiterlijk

Tanden bleken

Een onverzorgd gebit doet meteen afbreuk aan een mooi uiterlijk. Tanden bleken is een goede keuze, zeker als je rookt en veel rode wijn, koffie of thee drinkt. Maar let op, er is een enorm verschil in kwaliteit op het gebied van tanden bleken. Kijk ook naar de reviews over tanden bleken en het dossier tanden bleken op ietsmooier (met hierin alle nieuws op het gebied van tanden bleken).

Facings

Een prachtige, maar veel duurdere, oplossing is het gebruik van facings. Dat zijn plaatjes (van composiet of porselein) die over het bestaande gebit worden geschoven. Lees hier alles over facings.

Gummy smile

Een specifiek probleem betreft de gummy smile, een glimlach waarbij een deel van het tandvlees getoond wordt. Ook hiervoor zijn diverse behandelingen denkbaar.

Op ietsmooier niet alleen alle mogelijke behandelingen aan mond of tanden maar ook reviews van anderen die zo’n behandeling hebben ondergaan. Lees de ervaringen om een beeld te krijgen wat zo’n behandeling inhoudt, wat de resultaten kunnen zijn en vind op ietsmooier een kliniek in de buurt.

 

Vraag gerust eenconsultaan om een specialist naar jouw probleem te laten kijken, en je te laten voorlichten over de mogelijke behandelingen die voor jou geschikt zijn.